Project Mont Ventoux GROOT succes!

Gepubliceerd op
Dinsdag 21 juni 2022
Na maanden van voorbereidingen en trainingen was het afgelopen woensdag dan zo ver: de beklimming van de Mont Ventoux. In de volle zon en bij een temperatuur rond de 35 graden gingen 25 leerlingen van onze school de uitdaging aan. Het was zwaar, heel zwaar, maar iedereen heeft doorgezet en met succes: alle leerlingen hebben de top weten te bereiken!!! Het hele avontuur is terug te lezen via het nieuws op onze website www.montventouxvm.nl 
Inmiddels bijna een week verder en terug in Nederland, kijken we terug op een zeer succesvol project. Een ervaring voor het leven, waarbij de leerlingen veel meer geleerd hebben dan de 'gewone' lessen op school. Een project dat niet mogelijk was geweest zonder jullie hulp. Via deze weg willen we jullie daar nogmaals hartelijk voor bedanken! 
Nu genieten we nog even lekker na en werken we langzaam naar de zomervakantie toe. Daarna gaan we starten met de voorbereidingen voor de editie van 2023, want zo'n geweldig project willen we volgend jaar zeker een vervolg geven.