De filmcrew van het Medialeerpark leeft van producties en prettige samenwerkingen

 

Zo doen de leden o.a. verslag van het Bossche jeugdparlement in het stadhuis van Den Bosch. Ook staan onze cameramannen en -vrouwen achter de knoppen tijdens de opnames van Sport Talk en In Gesprek Met, programma’s die DTV uitzendt. We zijn van alle markten thuis.

Wat een samenwerking met de filmcrew van het Medialeerpark zo bijzonder maakt? De leerlingen. Jonge mensen die staan te popelen om door te groeien binnen het medialandschap. Dankzij prachtige samenwerkingen kunnen zij oefenen, uitproberen en zichzelf uitdagen om uiteindelijk tot een productie te komen die écht van waarde is voor de maatschappij. Dat is nou de talentontwikkeling waar Van Maerlant voor staat.

 

  

Bekijk hier de samenwerkingen!

Op zaterdag 22 januari opende het Van Maerlant haar (online) deuren voor het Open Huis. Omdat het niet mogelijk was de bezoekers fysiek te ontvangen, heeft de schoolorganisatie sámen met het Medialeerpark een online-programma samengesteld om potentiele leerlingen tóch een inkijkje in de school te kunnen geven. 

De bezoekers hadden de mogelijkheid om live presentaties over de school te volgen uitgezonden vanuit onze studio, online te chatten met leerlingen en docenten en een rondje door de school te lopen dankzij een virtuele rondleiding. Daarnaast verzorgde het Medialeerpark voor ieder vak een interactieve video met opdrachten die je thuis kon uitvoeren. 

Het was een geslaagde middag met veel bezoekers en de leerlingen van het Medialeerpark hebben hier weer een prachtige bijdrage aan geleverd.  

 

 

Een samenwerking om trots op te zijn! De leerlingen van het Medialeerpark mochten afgelopen week de handen uit de mouwen steken voor opnames bij Team Jumbo Visma.  

Presentator Michel van Keulen opende de online webinar live vanuit het hoofkwartier van Team Jumbo Visma in Den Bosch. Een uitzending bedoeld voor business peloton leden waarin hij de kijkers informeerde over het laatste nieuws rondom het team. Verschillende business peloton leden werden live ingebeld om zichzelf voor te stellen. Zo kwam Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo Visma aan het woord en werd er een live verbinding gelegd met Spanje waar teammanager Esra Tromp samen met haar ploegleden op trainingskamp is.  

En de leerlingen van het Medialeerpark stonden achter de camera om dit alles vast te leggen. Een leerzame en inspirerende middag waar er hopelijk nog vele van zullen komen.